Mașina de balotat PP1208

PP1208

Mașina de balotat Strautmann PP1208 reprezintă categoria Premium în gama noastră. Aceasta produce o greutate de balot de 350-400 kg, și poate gestiona cantități mari de deșeuri de carton fără problemă. În afară de structura sa extrem de masivă, mașina noastră are o serie de caracteristici avantajoase care asigură o muncă rapidă pe termen lung. 

REGELE MAȘINILOR DE BALOTAT VERTICALE

Mașina de balotat Strautmann PP1208 este regele mașinilor de balotat verticale prin prezența sa, structura masivă și forța de presare!

MULT PENTRU MULT TIMP…

La proiectarea mașinii de balotat Strautmann PP1208, obiectivul principal a fost realizarea unei sesiuni de muncă pe termen lung, rapidă și ușoară pentru cantități mari de deșeuri. Ca urmare, are echipamente Premium de neegalat pe piața mașinilor de balotat.

OPTIMIZAT PENTRU TIPURI DE DEȘEURI

Mașina noastră este disponibilă în mai multe variante, în funcție de tipul deșeurilor procesate. Pentru folii, deșeuri electronice și cartoane merită să alegeți pe baza diferitelor aspecte.

ECHIPAMENTE UNICE

Mașina noastră este concepută pentru tratarea pe termen lung a unor cantități mari de deșeuri. În plus față de construcția robustă menționată deja, are o serie de avantaje tehnologice care sunt unice nu numai în gama noastră, ci și pe întreaga piață a mașinilor de balotat verticale. Putem spune că, dacă doriți să faceți baloți 0-24, mașina de balotat PP1208 este soluția perfectă. Din punctul de vedere a utilizării optime a capacităților de transport, baloții de carton cu dimensiunea de europalet produs de mașina PP1208 cu o greutate de 350-400 kg sunt foarte practici. Două șine stabile de ghidare TopPlus® pentru placa de presare prelungesc durata de viață a mașinii. Opțiunea QuickDoor® facilitează încărcarea materialului. Sistemul hidraulic BaleMatic® de ejectare cu sistem hidraulic separat face procesul de balotare și mai rapidă și ușoară. Cârligele integrate pentru extragerea firelor asigură o legare mult mai rapidă și mai ușoară a balotului.

AVANTAJE:

Accesorii

  • Extractor sfoară/bandă
  • Curățare canal
  • Instrument de spargere
  • Set sfoară (48 buc.) sau set bandă (4 bobine)
  • Manual de utilizare în limba maghiară
  • Declarație de conformitate CE

Disponibil cu următoarele opțiuni

  • Legare cu sfoară/bandă
  • QuickDoor – ușă automată de încărcare
  • Tavă de reținere

Bibliotecă video

CERERE OFERTĂ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Articole conexe

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Malagrow Waste Romania