MAȘINI DE BALOTAT MICI STRAUTMANN

Mașinile de balotat cu o singură cameră Strautmann distribuite de Malagrow Kft. reprezintă cel mai înalt nivel de calitate conform nevoilor de piață. Construcția mașinilor se bazează pe cele mai extreme condiții industriale, așadar în cadrul proiectării lor, au fost principii de bază durata de viața lungă, fiabilitatea maximă, operabilitatea ușoară.
Designul robust al mașinilor de balotat este unic pe piață, fapt pentru care partenerii noștri așteaptă de la Strautmann cea mai înaltă calitate și fiabilitate atât în Germania, cât și în Ungaria.

Mașini de balotat mici:

BP3BP4BP6BP10, acestea sunt prese de balotat cu forță de compresie între 3 – 10 tone, care realizează baloturi de dimensiune mică, nu de dimensiune industrială (balot de dimensiune industrială: suprafață de aprox. 1 europalet, se poate vinde direct, greutate minim 300 kg, fixat prin legare în cel puțin 4 puncte), adică baloturi cu greutatea între 30 – 80 kg.

Caracteristic, aceste mașini necesită spațiu puțin, pot fi mișcate ușor, chiar și cu cric, se recomandă a fi utilizate pentru cantități mai mici de deșeuri. Datorită dimensiunii mașinilor, orificiul de alimentare este de maxim 800 mm x 460 mm, așadar la selectarea mașinii, trebuie să se ia în considerare dimensiunile deșeurilor generate, deoarece un element important al lucrului rapid și eficient este ca deșeurile să se poată introduce în mașină fără orice tip de modificare (tăiere, pliere). Legarea baloturilor se realizează cu ajutorul a 2 benzi, iar scoaterea lor din mașina de balotat, cu o remorcă de baloturi fixată la mașină sau prin eliminare cu lanț (BP10).

Aceste mașini sunt perfecte pentru firme, întreprinderi, clădiri de birouri, spitale, etc. mai mici, unde depozitarea deșeurilor reprezintă o problemă, dar sunt ideale și lângă o mașină de balotat mai mare, unde pe lângă cantitatea mare de deșeuri, se produc și alte tipuri de deșeuri în cantități mai mici (ex. o cantitate mai mică de folie lângă o cantitate mai mare de carton). 

Vă rugăm să consultați tabelul anexat pentru a putea alege mașina de balotat ideală:

Mașină de balotat mici cu cameră unică STRAUTMANN

Alegeți dintre următoarele mașini de balotat

BalePress 3

Strautmann BalePress 3 este cel mai mic membru al noii familii de mașini de balotat cu o singură cameră. Această mașină este perfectă pentru balotarea deșeurilor comunale, de hârtie, folie, flacoane PET, plastic și aluminiu.

BalePress 10

Strautmann BalePress 10 este perfect pentru balotarea deșeurilor de hârtie, folie, flacoane PET, plastic și aluminiu. Forța de compresie de 10 tone poate avea ca rezultat o scădere de volum de până la 90% în funcție de materialul presat.

BalePress 4

Strautmann BalePress 4 este cel mai popular membru al familiei mașinilor de balotat cu o singură cameră, deoarece este potrivită pentru balotarea deșeurilor comunale și cantităților mai mici de hârtie, folie, flacoane PET, plastic și aluminiu.

BalePress 6

Strautmann BalePress 6 este cel mai puternic membru al mașinilor de balotat mici cu cameră unică, fiind perfect pentru balotarea cartonului și foliei mai groase, flacoanelor PET și deșeurilor din aluminiu.

BalePress 6S

Mașina de balotat BalePress 6S este o versiune mai puternică a mașinii de balotat mici BP4. Dacă am dori să o caracterizăm pe scurt, am descrie această mașină de balotat ca și un BP6 în corpul unei BP4. BP4 este o mașină de balotat cu design mai ergonomic și mai mare decât BP4 Compact.

MK 700

Strautmann MK 700 este cel mai mic membru al familiei de mașini de balotat cu două camere. Utilizând această mașină de balotat, pe lângă balotarea ce asigură economisirea de spațiu, se poate rezolva și gestionarea și depozitarea mai multor tipuri de deșeuri în același timp.

BalePress 4 Compact

BalePress 4 Compact este o dezvoltare nouă unică din gama Strautmann. La designul acestei mașini, am acordat atenție specială nevoilor partenerilor noștri care nu dețin foarte mult spațiu pentru amplasarea mașinii, însă doresc să producă baloturi compacte stabile, cu densitate ridicată.

Cerere ofertă Solicitați oferta noastră personalizată!

Malagrow Waste Romania