Service, permanență service

Echipa noastră de service

Durata de viață a mașinilor de balotat deșeuri – cum este și în cazul celorlalte utilaje tehnice – poate fi mărită semnificativ dacă sunt întreținute în mod regulat.  Este important ca după compactarea deșeurilor și scoaterea baloturilor, să eliminați toate deșeurile rămase eventual în camera de compresie. În plus față de toate acestea, se recomandă curățarea aprofundată a compactorului – în funcție de gradul de utilizare – pentru a evita eventualele erori operaționale și celelalte tipuri de daune.

Numai experții calificați și autorizați din cadrul Malagrow Kft. au autorizația de a efectua operații de tip service pe mașinile de balotat. Colegii noștri din cadrul echipei de service sunt instruiți în continuu pentru a putea oferi servicii complete și de calitate partenerilor noștri, și pentru ca în plus față de experiența lor de 5-10 ani, să se poată adapta și să poată utiliza ușor și cele mai noi tehnologii.

Scopul echipei noastre de service este de a efectua toate sarcinile de service în cel mai scurt termen și cu eficiență maximă oriunde în țară.

Dacă aveți nevoie de service, contactați colegii noștri la adresa de e-mail szerviz@malagrow.hu.

Contactați colegii noștri cu încredere!

Colegi service

Vă rugăm să ne trimiteți notificările de service în scris, la adresa de e-mail szerviz@malagrow.hu

AVEȚI NEVOIE DE SERVICE?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Cerere ofertă Solicitați oferta noastră personalizată!

Malagrow Waste Romania