Compactor mobil de deșeuri STRAUTMANN RC

STRAUTMANN RC

Soluție nouă, inovativă de la MALAGROW Kft.

Este incontestabil că unul dintre cele mai reușite mașini de balotare și compactare Strautmann este compactorul nostru de deșeuri RC1100, care poate compacta containere clasice de 1.100 l cu randament ridicat.

GESTIONARE RENTABILĂ A DEȘEURILOR

Până acum, acest tip de mașină putea fi operat doar de la o sursă de alimentare de 220 V, ca să spunem așa era o versiune statică, fixă, dar adaptându-se nevoilor partenerilor, compania noastră, Malagrow Kft. a pus la dispoziție o versiune mobilă.

Esența acestui model este că nu este acționată electric, ci poate fi conectată la sistemul hidraulic al unei mașini de lucru (de obicei tractoare cunoscute din agricultură, dar și pe alte tipuri, dacă este necesar) și fixată la aceasta, deci poate fi transportat rapid și pe distanțe mari, fără probleme.

BALOȚI UȘOR DE MANEVRAT

În acest fel, chiar și un număr mai mare de containere în mai multe puncte de colectare pot fi compactate cu ușurință cu un singur compactor.
Eficiența obișnuită a compactorului RC1100, fiabilitatea și funcționarea foarte simplă sunt combinate cu mobilitatea unui mașină de lucru cu o reducere a volumului de până la 75%.

GESTIONAREA DEȘEURILOR ÎN SPAȚII MARI

De obicei, gestionarea deșeurilor din campinguri și evenimente mai mari poate fi rezolvată cu acest tip de echipament de compactare a deșeurilor, care este deja utilizat cu mare satisfacție în Croația de către partenerii companiei noastre, deoarece am remediat problema de gestionare a deșeurilor de mulți ani cu această dezvoltare inovatoare.

CERERE OFERTĂ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Articole conexe

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Malagrow Waste Romania