Ghid scurt pentru alegerea prescontainerelor statice ZENTEX

Ce este un prescontainer static?

La prescontainerele statice capul de presare și containerul sunt două unități separate. Capul de presare este instalat la un loc fix, iar containerul poate fi schimbat. Marele avantaj al acestui lucru este că, în comparație cu containerele de presă mobile sunt disponibile containere cu o capacitate mai mare, deoarece capul de presă nu trebuie transportat. Pe de altă parte, nu există timp de așteptare la schimbarea containerului, adică vehiculul care aduce containerul gol duce containerul încărcat. Acolo unde există o cantitate mare de deșeuri sau locația nu reprezintă o problemă, soluția ideală poate fi:

Prescontainer static ZENTEX KPHS 1900

  • Domeniu tipic de utilizare: compactare carton, folie, deșeuri municipale uscate și semiuscate. Sunt disponibile modele speciale pentru deșeuri din lemn, palete, materiale plastice dure, sau alte deșeuri.
  • Capacitate maximă: până la 36 m3, adaptat la dimensiunea vehiculului de transport.
  • Cap de presare fixat: cu un singur cap pot fi gestionate mai multe containere, deci numai containerul trebuie schimbat nu și capul de presare. În comparație cu containerele mobile, aceasta poate fi o soluție rentabilă.
  • Sistem de încărcare: ca și containerele mobile, cele statice pot fi folosite și cu sisteme (integrate sau mobile) de încărcare. Unele modele pot fi încărcate cu stivuitor sau cu mașini mici datorită gurii mari de alimentare.
  • Personalizabil: poate fi completat cu o serie de opțiuni în funcție de nevoile individuale: contor ore de lucru, montat pe rampă, conectat la un sistem de alimentare cu aer, poate fi dotat cu o bandă transportoare, poate fi completat și integrat cu un număr de tipuri de pâlnii etc…
  • Multe dimensiuni, soluții unice: dimensiuni disponibile între 23-36 m3, și containere speciale pentru diferite tipuri de deșeuri:

1. Cel mai mic cap de presare:

KPHS 1900N

Capacitate: 23-36 m3 (variantă standard sau cu capac glisant)
Domeniu de utilizare: compactare carton, folie, deșeuri municipale uscate și semiuscate.
Performanța mașinii este similară cu cea al containerului cel mai mic din gama KPHS 1900, cu toate acestea, acest cap de presare are cea mai mică deschidere de încărcare. Domeniul de utilizare este compactarea deșeurilor mai mici.

2. Capete de presare de dimensiuni medii:

KPHS 1900 gépcsalád:

Capacitate: 23-36 m3 (variantă standard sau cu capac glisant)
Domeniu de utilizare: compactare carton, folie, deșeuri municipale uscate și semiuscate.
Containerul 1900 este o mașină de dimensiuni medii din gama KPHS. A fost proiectat pentru balotarea cutiilor de carton și a foliei de dimensiuni medii. Sunt disponibile cu capacități diferite, dar cadrul, gura de alimentare, camera de presare etc. nu sunt diferite.

KPHS 1900-S – 5,5 kW, forță de presare 300 kN, sistem hidraulic simplu cu pompă
KPHS 1900-2S – 7,5 kW, forță de presare 300 kN, sistem hidraulic simplu cu pompă
KPHS 1900-TD – 7,5 kW, forță de presare 300 kN, sistem hidraulic dublu cu pompă
KPHS 1900-H-TD – 7,5 kW, forță de presare 400 kN, sistem hidraulic dublu cu pompă
KPHS 1900-2T – 9,5 kW, forță de presare 300 kN, sistem hidraulic dublu cu pompă

*mai multe detalii la cerere

3. Capete de presare de dimensiuni mari:

KPHS XL: gură de alimentare foarte marea 2.700 x 1.870 mm, pentru cutii mari.

KPHS XL-FA: special pentru deșeuri mici, în primul rând pentru compactarea deșeurilor tăiați sau măcinați din industria tipografică.

KPHS XXL: pentru compactarea cartoanelor dure, a paleților din carton. Are o forță de presare 500 kN și o structură din oțel HARDOX cu care presează ușor deșeurile dure din plastic și din lemn.

Malagrow Waste Romania