Mașini de balotat mari

Mașinile de balotat Strautmann cu o singură cameră furnizate de firma Malagrow Kft. sunt de cea mai înaltă calitate în conformitate cu nevoile pieței. Construcția mașinilor s-a bazat pe cele mai extreme condiții industriale, astfel încât durata lungă de viață, fiabilitatea maximă și manipularea simplă au fost luate în considerare în proiectarea lor.
Se poate spune că designul robust al mașinilor de balotat este unic pe piață, în urma căruia partenerii noștri se așteaptă acum la cea mai înaltă calitate și fiabilitate de la marca Strautmann, nu numai în Germania, ci și în Ungaria.

Mașini de balotat mari:

BP18, BP28BP53, PP1208, ALB, care produc deja baloți de dimensiuni industriale pentru vânzare directă. În forța de presare mașinile variază între 18 – 58 tone, ceea ce depinde în mare parte de tipul și de cantitatea de deșeuri. Cei mai mici dintre aceste mașini pot fi o alegere excelentă pentru chiar și o cantitate mică de deșeuri, deoarece dimensiunea camerei este de aproximativ 1 m3, care poate fi folosită ca depozit de deșeuri (este de așteptat o greutate de 300-400 kg), în același timp mașinile noastre mai mari gestionează eficient 20-40 tone de deșeuri pe lună în mai multe locuri.

Încărcarea în mașină se poate face în mod continuu sau timp de mai multe zile, astfel încât nu este nevoie de o cameră separată pentru colectarea deșeurilor generate.

ALB, adică mașina de balotat cu încărcare automată este  o dezvoltare unică pe piață negăsită la niciun alt producător, ceea ce însemnă că mașina se încarcă în mod automat cu ajutorul unui vas de colectare separat, o tehnologie care ce permite reducerea semnificativă a forței de muncă.

Cea mai mare și mai puternică mașină a noastră cu o singură cameră este fără îndoială mașina de balotat PP1208. Mașina este proiectată pentru utilizare extremă și continuă, și este disponibilă în mai multe versiuni adaptate la caracteristicile specifice ale diferitelor tipuri de deșeuri. Astfel tipul de bază PP1208 este recomandat în primul rând pentru comprimarea deșeurilor de carton, dar în cazul mașinii PP1208 pentru Folie, în care presiunea poate fi reglată de la 580 kN / 58 tone la 300 kN / 30 tone  cu sfoară sau bandă, așa că mașina poate presa deșeuri din carton și folie.

Cadrul și ușa mașinii sunt întărite pentru a rezista și în condiții extreme de utilizare. Recomandăm modelul PP1208 235/H1290 pentru compactarea foliei fiindcă lungimea canalului garantează o densitate mai bună de balot. În plus, la acest model, cadrul mașinii și ușa sunt de asemenea întărite, iar ușa este echipată cu un închizător hidraulic pentru o manevrare mai ușoară și o siguranță mai mare. La acest model, legarea balotului se face cu 4 fire.

În afara acestor modele, modelul special PP1208/H1090 a fost dezvoltat pentru presarea deșeurilor electronice. Ușa QuickDoor automată a mașinii permite o încărcare mai rapidă și mai ușoară a deșeurilor, iar cadrul și ușa întărită și închizătorul hidraulic sunt dotări de bază. Legarea balotului se face cu 4 sârme.

La toate mașinile mari de balotat, baloții pot fi legate cu 4 benzi sau 4 sârme după cum este necesar, sau ele pot fi scoase din mașină prin ejectare hidraulică, asta fiind o soluție simplă și complet sigură chiar și la o astfel de greutate.
Gura de încărcare are o dimensiune maximă de 1.190 x 570 mm, astfel încât se pot introduce și deșeuri de dimensiuni mai mari.

Mașinile noastre de balotat mari pot satisface pe deplin nevoile celor mai mari producători, fabricanți, companii de ambalare, centre logistice, depozite, magazine cu amănuntul și en-gros, etc.   

Mașinile conțin multe inovații unice:

  • Șine pentru placa de presare TopPlus® care asigură nemișcarea plăcii de presare chiar și în cazul încărcării neuniforme a materialului.
  • Control de timp (TimeControl®) cu care la fiecare ciclu placa de presare funcționează cu o presiune maximă pentru un timp prestabilit, obținând astfel o densitate mai bună și o greutate mai mare. (video) 
  • CyrcleSystem® este un sistem de dinți integrat în camera de presare, care nu permite reexpandarea materialului presat, și se obține o densitate mai mare. 

Sisteme disponibile în unele modele:

  • BaleMatic® pentru ejectarea hidraulică a balotului, în loc de un singur cilindru (cilindru principal) pentru aruncarea baloților folosește un cilindru separat, garantând astfel o durată de viață mai lungă.
  • Opțiunea QuickDoor este o ușă automată basculantă de încărcare, care permite o încărcare mai rapidă și mai ușoară. (video) 
  • PowerSave® controlează eficient placa de presare din punct de vedere energetic datorită pompei duble. Economisire de energie de 50% comparativ cu o modelul cu o singură pompă!
  • EasyCut® este un sistem în mașinile de balotat mici, care este de fapt un tăietor de fire care permite tăierea rapidă și simplă a sârmei.

 

Mașină de balotat mare cu cameră unică STRAUTMANN

Vă rugăm alegeți dintre următoarele produse

BalePress 18

BalePress 18 este o mașină de balotat universală, care poate fi utilizată pentru balotarea deșeurilor de hârtie, folie, flacoane PET, plastic și metal, dar și a deșeurilor comunale. Mașina cu forță de compresie de 18 tone are o capacitate de compresie de până la 90% în funcție de tipul deșeului, ceea ce reduce semnificativ cerința de spațiu și costul de transport.

BalePress 28

Mașina de balotat BalePress 28 cu o putere de presare de 28 de tone, poate transforma cartonul, hârtia, materialele plastice și butoaiele în baloți! Este ușor de utilizat cu câteva funcții unice: afișare vizuală, mecanism de legare simplă a baloților, deschidere și închidere ușoară a ușii de încărcare, control ușor, sistem automat de ridicare baloți cu lanțuri.

BalePress 53

Una dintre cele mai populare mașini de balotat, care poate compacta cartoane, hârtii, materiale plastice și butoaie cu o forță semnificativă de presare de 53 de tone!
Este ușor de utilizat cu câteva funcții unice: afișare vizuală, mecanism de legare simplă a baloților, deschidere și închidere ușoară a ușii de încărcare, control automat, ridicare baloți cu sistem hidraulic separat.

PP 1208

Seria PP a fost dezvoltată în primul rând pentru utilizarea optimă a echipamentelor pentru transportul deșeurilor, combinată cu cei mai buni parametri de calitate. Compactarea cartonului, hârtiei, plasticului, butoaielor, cutiilor de conserve și a cutiilor metalice cu ajutorul presei de balotat cu o singură cameră de tip PP 1208 are ca rezultat un volum redus cu 95%.

Mașină de balotat folie PP 1208

Presa de balotat Strautmann PP1208 Plastic are toate avantajele presei PP1208, dar a fost dezvoltată pentru compactarea deșeurilor din plastic dur și folie groasă. Datorită proprietăților sale avantajoase, este o alegere ideală pentru ateliere de dezmembrări auto, firme de dezmembrări deșeuri electronice și fabrici de mașini.

Mașină de balotat multicamere MK1100

Presa Strautmann MK1100 este o mașină profesională de balotat cu două camere. Presa are un design ergonomic special conceput. Înălțimea optimă de încărcare permite o compactare confortabilă și sigură. La mașina MK1100 se pot conecta 4 camere în plus, ceea ce permite compactarea a 6 tipuri de deșeuri cu o singură mașină.

Cerere ofertă Solicitați oferta noastră personalizată!

Elérhetőségeink:
Kattints ide

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.

Malagrow Waste Romania