Mașini de balotat automate STRAUTMANN

Vă rugăm să alegeți din gama noastră de produse

bálázógépek

BaleTainer

BaleTainer este dezvoltarea nouă și unică a Strautmann Umwelttechnik GmbH, care include combinația unică a balotării și brichetării. Servește în primul rând la balotarea cartonului, hârtiei și flacoanelor PET.

bálázógépek

GigaBaler

GigaBaler este varianta orizontală a mașinii de balotat automate BaleTainer, cu aceeași integrabilitate universală, însă datorită structurii sale, este potrivită pentru producerea de baloturi industriale mai lungi. Cu utilizarea sa, gestionarea cantităților mari de deșeuri de hârtie, carton, folie și PET se poate rezolva ușor și eficient.

bálázógépek

Mașină de balotat automată ABBA

Precizia și durabilitatea garantată de construcția germană sunt caracteristici acestor mașini, care au fost dezvoltate pentru producerea de baloturi cu densitate mare din deșeurile obișnuite din carton, hârtie, folie, dar și a altor tipuri de deșeuri speciale, cum ar fi plastic dur, tapițerii auto, textile, flacoane PET, doze de băuturi, etc.

Cerere ofertă Solicitați oferta noastră personalizată!

Încercarea gratuită a mașinilor?
Contactați-ne!

Încercarea poate include timpul de închiriere a mașinii, transportul, punerea în funcțiune, instruirea, așadar Dumneavoastră trebuie să vă concentrați numai asupra eficienței compactării și rezultatele compactorului.

Este posibilă încercarea în același timp a mai multor mașini de balotat. Vă rugăm să conveniți de fiecare dată condițiile de livrare cu colegii noștri.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Malagrow Waste Romania