LiquiDrainer

LiquiDrainer – pentru compactarea flacoanelor PET, dozelor din aluminiu

În timpul producției băuturilor, există anumite cazuri în care cantități mari de flacoane PET goale sau pline sunt eliminate din motive de umplere insuficientă sau excesivă. Conform prevederilor de calitate, aceste băuturi nu pot fi comercializate, și de obicei, trebuie distruse pe teritoriul uzinei respective. În asemenea cazuri, gestionarea acestor flacoane este o sarcină care necesită prea multe resurse financiare și timp, deoarece în lipsa tehnologiei corespunzătoare, în cele mai multe cazuri sunt disponibile numai metode de gestiune manuală.

Recunoscând această problemă, a fost creat un dispozitiv special care oferă o soluție eficientă pentru golirea și compactarea flacoanelor PET, dozelor din aluminiu și ambalajelor Tetra Pak goale și pline. LiquiDrainer este incredibil de rapid, dar și pre-compactează flacoanele PET pentru a facilita balotarea. În timpul operării dispozitivului, un rotor cu țepi perforează materialele pline de lichide, introduse în cantități mari, și le aplatizează, golește lichidele din ele, iar flacoanele goale sunt transportate mai departe în mod automat.

Dispozitivul LiquiDrainer, distribuit de Malagrow Kft., a fost încercat și de Magyarvíz Kft. la punctul de lucru din Lajosmizse, unde atât eficacitatea, cât și controlul simplu și sigur al dispozitivului au avut mare succes.  Puteți vizualiza videoclipul scurt realizat despre această probă făcând clic AICI.

Documente aferente

Bibliotecă video

CERERE OFERTĂ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Articole conexe

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Malagrow Waste Romania