Compactor de deșeuri Strautmann RC 1100

RC 1100

În comparație cu balotarea, alte aspecte trebuie luate în considerare la compactarea deșeurilor municipale mixte pentru a le utiliza fără probleme și în mod eficient: Recipientul poate fi umplut până la o înălțime de 2 m înainte de compactare, deoarece capul de presare este în poziție verticală. Nu este necesar să mutați recipientul pentru reumplere, îl puteți lăsa pe mașină și îl puteți compacta din nou după umplere.
Construcția mașinii este mult mai potrivită pentru compactarea eficientă și fără multă forță de muncă a deșeurilor municipale decât compactoarele de deșeuri cu tehnologia tradițională de balotare verticală. Un alt avantaj al tehnologiei de presare a containerelor RC1100 este că nu necesit mult service, ceea ce este rezultatul unui design practic simplu și robust. Recipientul este 100% în siguranță în timpul presării datorită ridicării inferioare.

Reducere de volum de 75%.

Compactorul pentru containere RC 1100 este utilizată pentru a reduce cu ușurință volumul deșeurilor municipale mixte pentru containerele de 1100/660/770 litri. Acesta compactează deșeurile direct în container, și astfel vă puteți reduce costurile cu până la 75%.

Reducere drastică a costurilor

Acesta comprimă până la un sfert din volumul deșeurilor cu o forță maximă de presare de 6 tone, contribuind astfel la optimizarea costurilor de gestionare a deșeurilor.

Pentru mai multe tipuri de containere

Poate fi folosită cu containere din metal sau lemn de 660, 770 și 1100 litri. Protejează recipientul în timpul compactării: nu exercită presiune pe roți, reglează automat forța de presare.

Operare simplă și sigură

Ușor de manevrat cu 2 mâini, nu ocupă mult spațiu, de fapt, îl puteți folosi pentru a reduce suprafața ocupată de containere și numărul containerelor utilizate.

Documente aferente

Bibliotecă video

CERERE OFERTĂ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Articole conexe

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Malagrow Waste Romania