Mașină de balotat folie PP 1208

PP 1208

Presa de balotat Strautmann PP1208 Plastic are toate avantajele presei PP1208, dar a fost dezvoltată pentru compactarea deșeurilor din plastic dur și folie groasă. Datorită proprietăților sale avantajoase, este o alegere ideală pentru ateliere de dezmembrări auto, firme de dezmembrări deșeuri electronice și fabrici de mașini.

REGELE MAȘINILOR DE BALOTAT VERTICALE

Mașina de balotat Strautmann PP1208 este regele mașinilor de balotat verticale prin prezența sa, structura masivă și forța de presare!

MULT PENTRU MULT TIMP…

La proiectarea mașinii de balotat Strautmann PP1208, obiectivul principal a fost realizarea unei sesiuni de muncă pe termen lung, rapidă și ușoară pentru cantități mari de deșeuri. Ca urmare, are echipamente Premium de neegalat pe piața mașinilor de balotat.

OPTIMIZAT PENTRU DEȘEURI DIN PLASTIC

Mașina noastră este proiectată pentru balotarea pe scară largă a foliei, a deșeurilor electronice, a materialelor plastice dure și a barelor de protecție, și are caracteristici speciale în construcția și echipamentele sale.

ECHIPAMENTE FUNCȚIONALE

Mașina noastră este concepută pentru tratarea pe termen lung a unor cantități mari de folii puternice și groase. În plus față de construcția robustă menționată deja, are o serie de avantaje tehnologice care sunt unice nu numai în gama noastră, ci și pe întreaga piață a mașinilor de balotat verticale. Canalul de presare de o lungime de 1290 mm asigură minimizarea reexpandării și densitatea maximă a balotului. În funcție de material– forța de presare reglabilă între 300-580 kN permite o utilizare specifică materialului. Din punctul de vedere a utilizării optime a capacităților de transport, baloții de carton cu dimensiunea de europalet produs de mașina PP1208 cu o greutate de 350-550 kg sunt foarte practici. Două șine stabile de ghidare TopPlus® pentru placa de presare prelungesc durata de viață a mașinii. Sistemul hidraulic BaleMatic® de ejectare  cu sistem hidraulic separat*  face procesul de balotare și mai rapidă și ușoară. Sistemul hidraulic de închidere ușă HydroClose® asigură o balotare stabilă și sigură în cazul materialelor puternic reexpandabile. Cârligele integrate pentru extragerea firelor asigură o legare mult mai rapidă și mai ușoară a balotului.

 

AVANTAJE:

Accesorii

  • Extractor sfoară/bandă
  • Curățare canal
  • Instrument de spargere
  • Set sfoară (48 buc.) sau set bandă (4 bobine)
  • Manual de utilizare în limba maghiară
  • Declarație de conformitate CE

Disponibil cu următoarele opțiuni

  • Legare cu sfoară/bandă
  • Tavă de reținere
  • Dinți de reținere burete

Bibliotecă video

CERERE OFERTĂ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Articole conexe

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Malagrow Waste Romania