ABBA Mașină de balotat automată

ABBA Mașină de balotat automată

ABBA Pressentechnik fabrică mașini de balotat automate pentru condiții extreme de utilizare, cu decenii de experiență teoretică și practică în Germania. Calitatea mașinilor se caracterizează prin precizia și durabilitatea germană, pe lângă compactarea deșeurilor obișnuite de carton, hârtie, folie, această mașină a fost dezvoltată pentru compactarea în baloți de înaltă densitate a deșeurilor speciale, cum ar fi materialele plastice dure, tapițeria mașinilor, țesăturile, sticlele PET, cutiile pentru băuturi, etc.

Avantaje:

  • Capacitate până 10 tone/oră
  • Balotare automată: carton, folie, materiale plastice dure
  • Fabricat în Germania
  • Legare verticală 5 x sau orizontală 4 x
  • ușor de transportat

Există două tipuri de bază:

 

Acomat – legare orizontală cu sârmă 3 x sau 4 x, forță de presare 45 – 60 t, greutate balot 450-550 kg (în funcție de material)

Albamat – legare verticală cu sârmă 5 x, forță de presare 60-90 t, greutate balot 450-750 kg (în funcție de material)

Mașinile de balotat sunt complet automate, adică după încărcarea deșeurilor, procesul de balotare are loc automat până când balotul este legat, fără utilizarea unui operator. Încărcarea se poate face manual, dar mai degrabă cu echipament (stivuitor, graifer, dispozitiv de încărcare a containerelor) sau cu bandă transportoare. Mașina este disponibilă cu o serie de elemente suplimentare, cum ar fi un canal și podea întărită HARDOX cu rezistență la uzură, care are marele avantaj că poate fi înlocuit cu ușurință după uzură fără demontare majoră datorită unui proces unic și special, dar există multe alte accesorii utile disponibile care pot fi factori foarte semnificativi la deșeuri speciale. De asemenea, este important să menționă că 3 cilindri hidraulici sunt responsabili pentru funcționarea canalului balotului, și în cazul unei defecțiuni a cilindrului, mașina de balotat poate continua fără probleme până la efectuarea reparației.

Pentru mai multe detalii tehnice, consultați fișa noastră tehnică sau contactați experții noștri.

CERERE OFERTĂ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Articole conexe

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Malagrow Waste Romania