Mașină de balotat BalePress 53

BalePress 53

Cu o forță de presare de 53 tone, mașina Strautmann BalePress 53 este una dintre mașinile noastre cu cea mai mare capacitate. Prin utilizarea acestuia, putem atinge o greutate de balot mai mare de 400 kg, și astfel putem avea venituri semnificative din vânzarea de baloți. Baloții profesionali realizate cu mașina de balotat BalePress 53 pot fi vândute direct datorită dimensiunii și greutății lor.

BALOȚII PROFESIONALI

Cu mașina Strautmann BalePress 53 putem realiza baloți profesionali pentru vânzarea directă la un preț accesibil, pentru care până acum era nevoie de mașini de balotat automate.

UN PAS SPRE VIITOR

Presa de balotat BalePress 53 este o soluție pe termen lung în sine pentru gestionarea deșeurilor de cantitate medie, dar datorită opțiunii AutoLoadBaler Ready, avem posibilitatea de a automatiza încărcarea mașinii noastre în viitor.

O CATEGORIE TOTAL DIFERITĂ!

Mașinile noastre de balotat Strautmann BalePress 28 au parametri de neegalat în categoria lor, ceea ce le face competitive chiar și printre cele mai puternice mașini industriale.

OPTIMIZAREA LOGISTICII DEȘEURILOR

Baloții cu dimensiunea de europalet cu o greutate de 400 kg ne permit să profităm la maximum de spațiul de încărcare al vehiculelor de transport! Nu rămâneți cu spații irosite.

PREZENTUL ȘI VIITORUL ÎNTR-O SINGURĂ MAȘINĂ

Mașina noastră oferă o soluție excelentă pe termen lung pentru cantități mici și mijlocii de deșeuri. În familia preselor de balotat verticale, mașina de balotat BalePress 53 produce baloți grele, masive, de dimensiuni optime, dar nu este doar soluția perfectă pentru gestionarea deșeurilor de astăzi. Mașina noastră este disponibilă și cu AutoLoadBaler Ready, ceea ce ne oferă posibilitatea de a transforma presa de balotat verticală într-o presă de balotat Strautmann AutoLoadBaler complet automată. 
Mașina de balotare are o ușă glisantă verticală cu care economisim loc în timpul deschiderii și nu ne ciocnim cu alte lucruri.
Două șine stabile de ghidare TopPlus® pentru placa de presare prelungesc durata de viață a mașinii. Opțiunea QuickDoor® facilitează încărcarea materialului.

AVANTAJE:

Accesorii

  • Extractor sfoară/bandă
  • Curățare canal
  • Instrument de spargere
  • Set sfoară (48 buc.) sau set bandă (4 bobine)
  • Manual de utilizare în limba maghiară
  • Declarație de conformitate CE

Disponibil cu următoarele opțiuni

  • Legare cu sfoară/bandă
  • QuickDoor – ușă automată de încărcare
  • Tavă de reținere

CERERE OFERTĂ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Articole conexe

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Malagrow Waste Romania