KNAPZAK

KNAPZAK

Sistemul de colectare selectivă KNAPZAK oferă o soluție eficientă pentru colectarea selectivă decentralizată a deșeurilor de folie pentru hale industriale și logistice, precum și instituții cu un teritoriu mai extins, dar este potrivit și pentru colectarea altor tipuri de plastic și a hârtiei de birou.

Colectoarele și sacii perforați Knapzak permit colectarea eficientă locală a deșeurilor de folie (PE, folii retractabile sau stretch) care au o greutate extrem de scăzută. Deșeurile de folie se amplasează și se împing în sacii perforați fixați pe lateralul suporturilor care încap și în spații mici, iar astfel se elimină aerul din saci și se pot colecta cantități mari de folie. Folia colectată astfel se poate transporta ușor, iar deșeurile inadecvate sunt ușoare de identificat.

De multe ori, colectoarele Knapzak amplasate lângă colectoarele de deșeuri comunale previn aruncarea foliilor și altor tipuri de plastic împreună cu deșeurile menajere. Costurile din ce în ce mai mari ale deșeurilor comunale pot fi combătute prin colectare selectivă, cu utilizarea colectoarelor Knapzak!

Utilizați colectoare de 200 sau 400 litri pentru colectarea foliilor și vindeți folia la preț dublu, reducând astfel cantitatea de deșeuri de plastic ajunse depozitele de deșeuri. Toate acestea vor avea ca rezultat un mediu mai organizat, precum și fluxuri de lucru mai eficiente. Versiunea de 1000 litri este potrivită pentru colectarea polistirenului, iar sacii mai groși, neperforați, pentru colectarea anumitor tipuri de deșeuri periculoase.

Documente aferente

CERERE OFERTĂ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Articole conexe

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Malagrow Waste Romania