Mașină de balotat multicamere MK1100

MK1100

Presa Strautmann MK1100 este o mașină profesională de balotat cu două camere. Presa are un design ergonomic special conceput. Înălțimea optimă de încărcare permite o compactare confortabilă și sigură. La mașina MK1100 se pot conecta 4 camere în plus, ceea ce permite compactarea a 6 tipuri de deșeuri cu o singură mașină.

DESIGN ERGONOMIC

Utilizarea perfectă a unei mașini de balotat nu se reflectă numai în eficiența acesteia. În cazul mașinii Strautmann MK1100 încărcarea ușoară a materialului balotat este un aspect important. Pentru mașina MK1100 nu este nevoie de scări pentru încărcare, astfel presa este ideală din punctul de vedere al siguranței muncii. Mai mult, mașina noastră nu necesită o înălțime mare în spațiul de instalare.

PROIECTAT PENTRU ÎNCĂRCAREA MATERIALELOR MICI

Încărcarea frontală, obișnuită la mașinile de balotat cu o singură cameră, poate fi dificilă pentru deșeurile mai mici. Încărcarea de sus a mașinii cu două camere permite balotarea confortabilă a materialelor din PET și a altor deșeuri în vrac.

TOTUL CU O SINGURĂ MAȘINĂ…

Este o alegere perfectă pentru cantități mari și tipuri diferite de deșeuri. Oferă o soluție perfectă, sigură și eficientă în timp pentru balotarea deșeurilor industriale, a deșeurilor selective și a deșeurilor mixte!

ASTA ÎNSEAMNĂ CALITATE GERMANĂ

Membru profesional al familiei de mașini cu două camere, oferă multe posibilități în gestionarea modernă a deșeurilor. Pe lângă posibilitatea de a trata simultan mai multe materiale, mașina noastră are caracteristici unice care fac procesul de balotare cât mai confortabil posibil. Sistemul de ghidare TopPlus® a plăcii de presare stabilizează placa de presare în timpul ciclului de presare și crește durata de viață a componentelor. Sistemul de ejectare hidraulică BaleMatic®  asigură ejectarea confortabilă și sigură a baloților. La cerere, mașina noastră poate avea până la 6 camere de presare!

Sistemul Time-Control asigură faptul că materialul presat este expus continuu la cea mai mare forță de presare posibilă!

AVANTAJE:

Accesorii

  • Cârlig pentru extragerea firului
  • Set bandă (8 bobine)
  • Manual de utilizare în limba maghiară
  • Declarație de conformitate CE

Disponibil cu următoarele opțiuni

  • Poate fi conectată cu încă 4 camere suplimentare 
  • Tavă de reținere

CERERE OFERTĂ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Articole conexe

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Malagrow Waste Romania